Reacties

ervaring van klanten

Wij wilden iets totaal anders bedenken voor ons interieur. Esther heeft ons na een aantal aangename gesprekken en ideeën i.v.m. kleuren en materialen en opstelling meubels , een aantal heel mooie adviezen en schetsen voor onze inrichting gegeven. Ze heeft daarbij ook rekening gehouden met onze persoonlijke leefwereld (kinderen, sociale contacten en info gebruik van de verschillende leefruimtes).

Haar voorstellen zijn soms gedurfd en zeker niet alledaags of saai ! En dat is nu éénmaal wat wij zo leuk vinden.

Onze vrienden en familie , bezoek zijn eveneens zeer opgetogen over het mooie resultaat.

– Angela en Rudi Namotte-Bogers , Bilzen , België –

Na twee gesprekken bij ons thuis met Esther Martina, ontvingen wij van haar een zeer kompleet voorstel voor de inrichting van onze woonkamer. In een gedetailleerde map komen de details voor de inrichting aan bod: de opstelling voor de meubels uiteraard, maar ook, voorstellen voor welke meubels en adressen waar te koop. Eveneens verlichting wordt aangegeven in het plan.

Voor onszelf het moeilijkste punt van een inrichting is de keuze van alle kleuren. Hier bood Esther Martina een kleurschema voor alle muren, een gedeelte sierbehang, gordijnen, tapijt, gewoon alles. Liet het totale voorstel nog wel ruimte voor eigen ideeen, op het punt van de kleuren, toch voor ons wel revolutionair, geen doorsnee voorstel, hebben wij haar helemaal gevolgd en wij zijn er bijzonder tevreden mee.

Zeer geslaagd ook vinden wij de wijze waarop zij shutters in het ontwerp heeft toegepast

– Met dank voor de verleende service en vriendelijke groet, Corrie en Gerrit Verwer. –

“Na de verbouwing van ons huis en aanleg van de tuin wilde we het interieur ook aanpassen met gebruik van deels de bestaande inrichting en nieuwe aanvullingen. Deze ingrijpende aanpassing vergde professionele ondersteuning en hebben wij deze meer dan gevonden in Esther Martina. Het voorstel was verassend, origineel en pakte ons meteen, ondanks dat we even moesten wennen. Het resultaat is verbluffend en heeft alles in harmonie gebracht. Kortom een aanrader.”

– Familie van de Heijden –