Advies

Styling advies

Styling advies nodig

Ik ben jullie interieurstylist aan huis. Hoe klein of groots je de styling van je interieur ook wilt aanpakken; om te beginnen kom ik een kijkje nemen in jullie huis. Daar word ik meestal razend nieuwsgierig van. Je kunt vragen verwachten als: hoe gebruiken jullie het huis, wat is de gezinssamenstelling, welke ruimte is favoriet, wat is jullie persoonlijke smaak, wat zijn jullie voorkeuren en waar liggen eventuele knelpunten?

Interieurplan, kleuranalyse en styling advies

Misschien schuiven we direct al met meubels, bepalen we wat wel en niet hoeft te blijven, doe ik ter plekke een kleuranalyse, en weet ik jullie in een korte tijd al te inspireren met een beknopt styling advies. Pakken we het iets rigoureuzer aan? Dan maken we een vervolgafspraak en kom ik terug met dat wat we besproken hebben. Denk hierbij aan materiaalstalen, een kleuranalyse, inspirerende plaatjes en een indelingsadvies…. oftewel: een goed interieurplan!

Styling advies tijdens het shoppen

Komen jullie of ikzelf tussentijds in een winkel iets tegen dat mogelijk bij jullie past? Sturen we elkaar toch gewoon even wat foto’s door?! Personal shopbegeleiding pur sang!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Schroom niet en bel me gerust. Ik heb juist graag even persoonlijk telefonisch contact om wat uitleg te kunnen geven.

Tot binnenkort?

Martina Interieurvisie