Advies

Interactieve Interieursessie
aan huis €360

Gedurende 3 uur ben ik jouw interieurcoach en beantwoord ik al je interieurvragen. Ik stuur letterlijk het hele proces aan, hak knopen met je door en we bepalen samen welke richting we op gaan. We gaan actief in de ruimte(s) aan de slag, ik kijk of de indeling wellicht leuker of praktischer kan, we kiezen de verfkleuren, kiezen de materiaal combinaties en ik geef je terplekke verschillende aankoopsuggesties.
Als je wilt kunnen we zelfs direct online woonartikelen bestellen. Indien gewenst help ik je in een later stadium graag met de puntjes op de i, maar ik begrijp het ook heel goed als je dat misschien stiekem het liefst zelf doet, it’s up to you!

Na afloop kun je nu doelgericht zelf aan de slag met de ontvangen nieuwe inzichten en ideeën. Hoe fijn is het om nu goed voorbereid de woonwinkels te bezoeken.

Waardevolle en nuttige sessie

Kortom een zeer waardevolle en nuttige sessie om jezelf cadeau te geven. Ik ben zeer flexibel en kan vaak al op zeer korte termijn (binnen ca.1,5 week) een afspraak met je inplannen. Ik communiceer graag telefonisch of via whatsapp.

Vooraf krijg je leuk huiswerk

  • We starten met een telefonisch intake gesprek
  • We plannen telefonisch een afspraak in 
  • Je ontvangt per mail een vragenlijst
  • Graag per mail de plattegrond(en) op schaal 1/50
  • Graag via whatsapp foto’s van de ruimte(s)
  • Graag per mail een lijstje van wat je wilt behandelen
  • Graag per mail of via whatsapp of via Pinterest sfeerbeelden die je aanspreken

Kortom ik kom goed voorbereid naar je toe

Kosten voor dit advies bedragen €360,- Incl. BTW*
*Plus eventuele bijkomende parkeerkosten. Geen reiskosten/reistijd binnen een straal van 25 km van Den Bosch en Son en Breugel (mijn woonplaats) Daarbuiten wordt € 0,38 per km in rekening gebracht plus eventuele reistijd en parkeerkosten. Genoemde tarieven zijn incl.BTW