Ervaringen

van klanten

Enkele jaren geleden heeft Esther zowat ons hele huis mooi en praktisch ingericht. Recent hadden we Esther opnieuw nodig, wegens gezondheidsperikelen waren aanpassingen nodig. Resultaat: warme en handige veranderingen die in niets doen denken aan een ziekenboeg. Heel comfortabel was ook dat Esther op ons verzoek het winkelen overnam, zij zocht in diverse interieurzaken, appte ons tal van foto’s, bracht stoffen mee zodat wij thuis comfortabel konden uitkiezen. Esther is bij uitstek een professional die past bij mensen die graag eigen elementen uit hun interieur willen behouden maar wel zoeken naar een smaakvol, up-to-date geheel.

– Gust en Lieve Roets, Rosmalen – 

Precies wat ik zocht.
Ik woonde al bijna 2 jaar in mn nieuwe huis. De inrichting was aardig gelukt maar er miste nog wat: vooral kleur op de muren. Ik had al een poging gedaan door een muur een kleurtje te geven en dat viel precies verkeerd uit. Toen ben ik gaan zoeken naar kleuradvies en vond zo Esther. Ze is gekomen en samen hebben we eerst uitgewerkt wat ik precies zocht en waar ik niet verder kwam. Daarna zijn we in haar uitgebreide assortiment kleurensamples gedoken waaruit ze na zorgvuldig zoeken een mooi palet aan kleuren selecteerde. Die hebben we nog bij alle soorten lichtinval bekeken en ook een voorstel uitgewerkt zodat ik precies wist waar welke kleur komen moest. Dat heeft prachtig gewerkt. De kleuren zitten op de muren en ik heb nu de sfeer in huis waar ik naar zocht. Vooral de zithoek is door de aangebrachte kleuren ineens één geheel geworden en straalt een mooie warmte uit. Esther werkt heel rustig, luistert goed en komt dan met een heel fraai voorstel. Met nog wat fine-tunen heb je dan ineens die combinatie waar je naar op zoek was. Ik heb alleen ervaring met Esther in de rol van kleur-adviseuse maar op dat gebied heb je een goeie aan haar omdat ze originele voorstellen kan doen, waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Maar als je het goed bekijkt blijkt dat dan een prachtige keus te zijn.

– Erik van Binsbergen, Roermond –

Na ons eerste contact via een Flexa Kleuradvies bij ons thuis, waar we erg tevreden over waren, hebben we Esther ook gevraagd om onze woonkamer en keuken verder af te maken. Die was nog wat kaal en kon wel wat aankleding gebruiken. We zijn samen tijdens de afspraak achter een laptop en iPad gedoken en zo heeft Esther allerlei leuke accessoires/verlichting en twee vloerkleden voorgesteld en dat heeft super goed gewerkt want ons interieur is weer helemaal up-to-date, warm en gezellig!! En nu heeft Esther net de hele inrichting van onze twee vakantie appartementen in Oostende afgerond. Dat is zo mooi geworden dat hadden we zelf nooit gekund, alles is perfect op elkaar afgestemd. Ze heeft er een hele fijne warme tijdloze lichte strand sfeer neergezet. Wat weer erg bevorderlijk is, merken we nu, voor de verhuur van onze vakantie appartementen. Al met al een zeer positieve ervaring dus!

– Laura, Residentie Rino Luxe Appartement Oostende –

Esther denkt goed mee en houdt rekening met het budget wat je te besteden hebt. Makkelijke communicatie via whatsapp. Ze reageert erg snel.

– Miranca Van Nunen –

Goede begeleiding van begin tot eind. Op tijd duwtje in de rug om een keer iets nieuws c.q. anders te proberen. Fijne persoonlijke begeleiding. Prettige samenwerking en met absoluut tevreden resultaat.

– Hans van Roosmalen, Veldhoven. –

Onlangs ben ik verhuisd naar een nieuwe woning samen met mij zoontje. Ik wilde van het nieuwe huis een mooi paleisje maken :). Zelf kan ik, denk ik, best leuke dingen uitzoeken voor een interieur maar ik heb niet het talent er een mooi geheel van te maken. Toen heb ik Esther Martina gevraagd mij te helpen. Eerst heeft ze geholpen een goede basis neer te zetten en daarna heeft ze me geadviseerd hoe alles af te stylen. Esther heeft voor mij een supermooi geheel gecreëerd waarbij ze heel goed heeft meegedacht met wat ik mooi vind en ze heeft de interieurstukken die ik al had een mooie plek gegeven. Esther heeft echt talent voor haar werk en is erg professioneel. Ze geeft veel adviezen in de tijd die ze beschikbaar is en de adviezen zijn heel duidelijk en overtuigend. Aan het einde van het proces zie je dat ze, naast talent, gewoon ook veel ervaring heeft en weet welke keuzes het beste zijn. Je kan helemaal leunen op haar en erop vertrouwen dat het heel mooi wordt. Ik kan Esther echt aan iedereen aanbevelen. Het is zo veel waard als je huis een fijne en mooie plek is waar je kan leven en ontspannen :). Nogmaals hartelijk dank Esther!!

– Maartje Raijmakers, Geldrop –

Ik raad Esther van harte aan! Esther heeft ons nieuwe huis in 2018 ingericht. Wij zijn er super tevreden mee, en krijgen nog steeds complimenten van mensen die voor het eerst bij ons binnenlopen.

Esther luistert goed naar wat de klant wil, en kan zich erg goed verplaatsen in de voorkeuren van een ander. En komt dan met leuke en originele ideeën die echt bij je passen.

Daarnaast maakt Esther echt tijd voor je vrij. Je krijgt nooit het gevoel dat het even snel moet, of dat tijd geld is. Wij vonden het heel prettig werken met haar!

– Joost Veroude, Vught –

Esther is een professional die met een frisse en creatieve blik een huis kan stylen. Voor mij heeft ze de inrichting gedaan van een nieuwbouwappartement. Gestart met een conceptueel plan toen er nog geen steen stond, tot en met de finishing touch. En gaandeweg veel sparren en ideeën uitwisselen en enkele malen ook concreet aankoopadvies.

Hoe actief ze in het traject zit, ligt helemaal aan jou. Al met al een aanrader voor als je iets wil met je interieur!

– Henrik Nijkamp –

Interieur advies nodig? Ik kan Esther van harte aanbevelen. Zij luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dat in een mooi, licht en toch kleurrijk interieur. Een metamorfose voor onze benedenverdieping, helemaal naar onze zin. Ik vond het fijn dat Esther niet gebonden is aan een merk of winkel. Niks geen duur design, geen uitgebreide rapporten en tekeningen. Gewoon praktisch meedenken. Bedankt Esther!

–  Anja van Aert –

Wij wilden iets totaal anders bedenken voor ons interieur. Esther heeft ons na een aantal aangename gesprekken en ideeën i.v.m. kleuren en materialen en opstelling meubels , een aantal heel mooie adviezen en schetsen voor onze inrichting gegeven. Ze heeft daarbij ook rekening gehouden met onze persoonlijke leefwereld (kinderen, sociale contacten en info gebruik van de verschillende leefruimtes).

Haar voorstellen zijn soms gedurfd en zeker niet alledaags of saai ! En dat is nu éénmaal wat wij zo leuk vinden.

Onze vrienden en familie , bezoek zijn eveneens zeer opgetogen over het mooie resultaat.

– Angela en Rudi Namotte-Bogers , Bilzen , België –

Na twee gesprekken bij ons thuis met Esther Martina, ontvingen wij van haar een zeer kompleet voorstel voor de inrichting van onze woonkamer. In een gedetailleerde map komen de details voor de inrichting aan bod: de opstelling voor de meubels uiteraard, maar ook, voorstellen voor welke meubels en adressen waar te koop. Eveneens verlichting wordt aangegeven in het plan.

Voor onszelf het moeilijkste punt van een inrichting is de keuze van alle kleuren. Hier bood Esther Martina een kleurschema voor alle muren, een gedeelte sierbehang, gordijnen, tapijt, gewoon alles. Liet het totale voorstel nog wel ruimte voor eigen ideeen, op het punt van de kleuren, toch voor ons wel revolutionair, geen doorsnee voorstel, hebben wij haar helemaal gevolgd en wij zijn er bijzonder tevreden mee.

Zeer geslaagd ook vinden wij de wijze waarop zij shutters in het ontwerp heeft toegepast

Met dank voor de verleende service en vriendelijke groet,
-Corrie en Gerrit Verwer –

“Na de verbouwing van ons huis en aanleg van de tuin wilde we het interieur ook aanpassen met gebruik van deels de bestaande inrichting en nieuwe aanvullingen. Deze ingrijpende aanpassing vergde professionele ondersteuning en hebben wij deze meer dan gevonden in Esther Martina. Het voorstel was verassend, origineel en pakte ons meteen, ondanks dat we even moesten wennen. Het resultaat is verbluffend en heeft alles in harmonie gebracht. Kortom een aanrader.”

– Familie van de Heijden –