Martina interieurvisie

Home

Interieuradvies aan huis

Twijfel je over de styling van je interieur? Is het tijd voor nieuwe meubels? Zou een kleuradvies geen overbodige luxe zijn? Zien jullie tussen alle mogelijkheden in raamdecoratie, verlichting, vloerkeuzes en accessoires het interieur niet meer? Kortom; kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Een sterk staaltje interieuradvies aan huis, dát is wat je van mij kunt verwachten.

Interieuradvies voor eenheid en balans

Bij ieder interieuradvies houd ik rekening met de stijl van het huis, indeling, comfort, gebruiksdoelen, trends en de balans tussen ruimtelijkheid en sfeer. Ik vind het leuk om eenheid te creëren met een mix van verschillende stijlen en jullie persoonlijke smaak.

Interieuradvies ter plekke of graag een doordacht plan

In ongeveer twee á drie uur kan ik ter plekke al een kort interieuradvies geven. Willen jullie het graag groots aanpakken? Dan haal ik alles uit de kast om ervoor te zorgen dat jullie woning verdacht dicht in de buurt komt van dat lang gekoesterde ideaalplaatje!

Prettig kennis te maken, ik ben..

Interieurstyliste sinds 2004

Mijn naam is Esther Martina en als interieurstyliste heb ik de mooiste baan ter wereld. Vanaf 2004 geef ik vanuit mijn eigen bedrijf mensen interieuradvies en daarnaast werk ik sinds 2014 als kleuradviseur voor Flexa….

Interieur advies

Styling advies nodig

Ik ben jullie interieurstylist aan huis. Hoe klein of groots je de styling van je interieur ook wilt aanpakken; om te beginnen kom ik een kijkje nemen in jullie huis. Daar word ik meestal razend nieuwsgierig van. Je kunt vragen verwachten als: hoe gebruiken jullie het huis, wat is de gezinssamenstelling, welke ruimte is favoriet, wat is jullie persoonlijke smaak, wat zijn jullie voorkeuren en waar liggen eventuele knelpunten?….

Van woondroom naar praktisch plan...

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio